Great Northern Klubhus

Great Northern Klubhus

Søren Jensen

Siden 2018 har Transparence været ansvarlig for project controlling hos rådgivende ingeniørfirma, Søren Jensen A/S, og sidder i den forbindelse med hele virksomhedens samlede projekt portefølje.

Søren Jensen A/S har en samlet årlig omsætning på omkring 130 MDKK, og med løbende mere end 500 åbne projekter, er solid styring af og kendskab til projektøkonomien yderst essentiel for at kunne navigere, skabe transparens og ikke mindst kommunikere eventuelle økonomiske afvigelser på et tidligt tidspunkt.

”Vi har i Søren Jensen regi igennem de sidste 4 år haft et godt og tillidsfuldt samarbejde med Transparence, der har hjulpet os med at skabe et økonomisk overblik over vores projekter – små som store” – udtaler bestyrelsesformand for Søren Jensen rådgivende ingeniørfirma og 3. generationsejer, Frank Jensen

Kompleksiteten ved håndteringen af så mange projekter, kræver en enorm indsigt og viden omkring projektøkonomi, og de forskellige aspekter, som ligger i det enkelte projekt.

Deruover kræver det også evnen til at kunne skabe overblik, og besidde en proaktiv tankegang også set i forhold til samarbejdet på tværs af organisationen.

”Transparence håndterer den økonomiske project controlling i et tæt samarbejde med vores forskellige projektledere og projektchefer, og samtidig har Transparence været en vigtig bidragsyder til hvordan vi skulle tilrettelægge det samlede set-up for virksomheden ift. vores project governance. Vi sætter stor pris på deres professionalisme og store viden omkring den økonomiske styring af projekter” – slutter bestyrelsesformand og ejer, Frank Jensen

Ilulissat Isfjordscenter

Nyt Hospital Hvidovre

Opalen København

Universitetssygehus Køge

Vandkulturhuset

Vrå skole og børnehus